Entrevista de Mónica Terribas a Josep Borrell: l’entrevistat que destrueix la periodista

Quan ets advocat, saps perfectament que en un judici no has d’intentar rebatre a un pèrit fora del camp que dominis a la perfecció, perquè corres el risc de que et destrossin: si intentes discutir amb un Arquitecte solucions constructives d’una edificació el més segur és que acabis l’interrogatori en un lloc on no volies i, a més, desacreditat. Això és el que li va passar a la periodista Mónica Terribas en l’entrevista amb Josep Borrell del dia 6 de febrer: volia demostrar les seves tesis sobre el denominat espoli fiscal i el sr.Borrell, expert i amb molts més coneixements que la periodista, la deixa sense paraules. A través del blog Dolça Catalunya ens arriba l’entrevista, traduïda també al castellà, que val la pena escoltar íntegrament.

Enllaç a l’entrevista